Janssen Ohlenroth & Partners

Janssen Ohlenroth & Partners advocaten verleent sinds 1994 rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers in Leiden en omstreken en heeft zich ontwikkeld tot een van de bekendste kantoren in de regio. Met ons team van advocaten verlenen wij rechtshulp op vrijwel alle belangrijke rechtsgebieden.

Het kantoor is gevestigd aan het Wilhelminapark 17, 2342 AD Oegstgeest

Het verlenen van professionele en betaalbare rechtshulp staat bij ons voorop. Met ons team van advocaten kunnen wij mensen op vrijwel alle rechtsgebieden bijstaan.  Een belangrijk deel van onze zaken wordt uitgevoerd op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (zogenoemde ‘toevoegingen’).  Maar ook als u uw advocaat zelf moet betalen rekenen wij een redelijk tarief.

Veel mensen krijgen op een bepaald moment in hun leven te maken met juridische problemen. Bijvoorbeeld als u schade heeft geleden en die op iemand wilt verhalen. Of als u wilt scheiden. Maar ook als er ontslag dreigt of wanneer u zich moet verweren tegen justitie of een andere instantie. In die gevallen bent u het beste af bij een advocaat. Wij willen bovenal een sociaal betrokken en laagdrempelig advocatenkantoor zijn waar cliënten zich echt gesteund voelen.. Bij ons is een eerste oriënterend gesprek van een half uur altijd gratis.  Ook kunt u binnenlopen tijdens ons gratis spreekuur om uw probleem aan een advocaat voor te leggen.

Aanpassingen gratis inloopspreekuur i.v.m. Corona maatregelen

In verband met de maatregelen rond het Coronavirus is de bereikbaarheid van ons kantoor beperkt. Daarom gelden er aangepaste tijden voor het gratis inloopspreekuur. Wij verzoeken u daarvoor contact op te nemen met mr. B. (Bo) van Es, telefoon 06 5589 5298.


Wilhelminapark 17, 2342 AD Oegstgeest.

Team WSNP

De advocaten in ons Team WSNP verlenen bijstand in WSNP procedures op pro deo basis en door geheel Nederland. Wij zijn telefonisch (071 514 8181) en per email bereikbaar.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de vernieuwde privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit is onderdeel van de Europese privacywet (GDPR). Deze verordening zorgt ervoor dat uw privacy en die van andere gebruikers maximaal gewaarborgd wordt. 

Download de privacyverklaring van Janssen, Ohlenroth & Partners

Als het om uw kind gaat..

Als het om uw familie gaat..

Als het om u gaat..

Als het om uw bedrijf gaat..

Als het om uw inkomen gaat..

Heeft u een vraag? Mail ons!